Σεισμοσ Κρητη - ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ / Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Î
Î"αϊδουρονήσι: Ένας κρυμμένος from www.newsit.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.

Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Î
Î"ολοφονία Φύσσα: Î'ντιφασιστική from www.newsit.gr
Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός στην Κρήτη: Ισχυρός
Σεισμός στην Κρήτη: Ισχυρός from cdn.i-diakopes.gr
Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Σεισμοσ Κρητη - ΤΣΟΥΝÎ'ΜΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙÎ' ΚΡΗΤΗ Î'ΠΟ / Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.